حديثة
هنعمل اليوم بانية فراخ من مطبخ سلوي
=============================
المقادير
==============
نصف كليو بانية بصلة مبشورة
معلقة لبن بودرة ملح وفلفل
نصف معلقة كركم بيضه
نصف معلقة قرفة ونصف معلقة جنزبيل
معلقتن دقيق
بقسماط
زيت للقلي
معلقة دبس الرومان
معلقة زبادي
بقدونس مفري
طبعا يتم وضع كل الخيط علي البانية
ويترك لمدة ثلاث ساعات
ثم نضع البانيه علي البقسماط
ويحمر ونضعة علي البقدونس
ونجهز معه بطاطس محمرة
مع سلطة خضراء
وعصير خروب
من مطبخ سلوي عبد الحميد بنت مصر
=============================
المقادير
==============
نصف كليو بانية بصلة مبشورة
معلقة لبن بودرة ملح وفلفل
نصف معلقة كركم بيضه
نصف معلقة قرفة ونصف معلقة جنزبيل
معلقتن دقيق
بقسماط
زيت للقلي
معلقة دبس الرومان
معلقة زبادي
بقدونس مفري
طبعا يتم وضع كل الخيط علي البانية
ويترك لمدة ثلاث ساعات
ثم نضع البانيه علي البقسماط
ويحمر ونضعة علي البقدونس
ونجهز معه بطاطس محمرة
مع سلطة خضراء
وعصير خروب
من مطبخ سلوي عبد الحميد بنت مصر
إرسال تعليق